Synundersökning

Vi på Se & Synas är måna om dina ögon. Våra optiker gör alltid grundliga synundersökningar med väl tilltagen tid i undersökningsrummet. Detta gör att vi också har tid att diskutera bästa möjliga glasögon och/eller kontaktlinsalternativ för just dina ögon, men även för att tidigt upptäcka sjukliga förändringar i dina ögon.

Våra kontinuerligt vidareutbildade optiker, många av oss med en Masterexamen, kan med vår toppmoderna utrustning mäta dina ögons tryck, synfält, hornhinnornas form och fotografera näthinnan. Vi följer Optikbranschens kvalitetsnorm – allt för dina ögons bästa.

Självklart skriver vi remiss till ögonsjukvården om så behövs, vi samarbetar med legitimerade ögonläkare, både privata och via landstinget.

Vi följer dataskyddsförordningen GDPR och vi är tacksamma om ni tar med recept från tidigare optiker både när det gäller glasögon eller kontaktlinser om du är ny kund hos oss.

Vi kallar dig till en ny kontroll inom 12 – 36 månader, för att undersöka dina ögon på nytt. På så vis säkrar vi att du alltid bär rätt styrka på linser och glasögon.

Se & Synas finns på följande orter:

Synundersökning kan du göra hos Eskilstuna, Stockholm Alvik, Stockholm Liljeholmen, Strängnäs och Uppsala.

Välkommen att boka tid!

BOKA TID