Utökade synundersökningar

Vi på Se & Synas är måna om dina ögon. Därför är våra synundersökningar mer ingående så att du förutom ett recept för glasögon även får en utförlig kontroll av ögonens hälsa.

Ögonhälsa i fokus

Syftet med en ögonhälsoundersökning är att hitta förstadier till ögonsjukdomar som tex grönstarr och förändringar i gula fläcken (makuladegeration) där tidig diagnos och behandling spelar stor roll!

Framtidens synhälsovård

På Se & Synas använder vi den senaste utrustning och tekniken för att ge dig den bästa synundersökningen. Våra optiker har den högre magisterutbildningen för optiker och besöker regelbundet kliniska konferenser och föreläsningar kring den senaste forskningen inom optik och ögonhälsovård.

BOKA DIN UNDERSÖKNING IDAG!

about-img

Om oss

Fullserviceoptiker med kvalitet, mode och synhälsa i fokus.

Vi har sedan starten 1998 lagt en stor tonvikt på att lyssna på alla våra kunder. Vi är alla olika och har olika behov. Vår höga kliniska kompetens, avancerade instrument och goda kontakter med ögonläkare ger oss möjlighet att ge service på bästa sätt och anpassat till just dig. Vi ger dig vår tid!

Du kanske vill få en ordentlig genomgång av dina ögons hälsa av någon av våra magisterutbildade optiker? Prova på nattlinser som gör att du slipper linser och glasögon på dagarna? Behöver du hjälp med speciallinser? Kanske behöver du hjälp att löda ihop dina glasögon som någon (självfallet inte du…) råkat sätta sig på? Eller så kanske du bara vill komma in och prata lite om ögon eller titta på någon av våra handplockade bågar från mässor i Europa? Du är alltid välkommen in till oss!

Välkommen till våra butiker i Stockholm – Vi finns i Alvik och Liljeholmen där vi välkomnar kunder från hela stockholmsregionen inklusive Bromma, Solna, Sundbyberg, Kungsholmen, Södermalm, Årsta och Täby.