Chloes bågkollektion fångar märkets mjuka femininitet utan att vara intetsägande. Med inspiration från kläd- och smyckes kollektionerna skapas ikoniska modeller.

Se kollektionen

Bågarna från Danska FALVIN Eyewear består av en unik kombination av arkitektonisk estetik och japanskt hantverk. Birgitte och Carstens bakgrund inom design, haute couture och logistik syns tydligt i bågarna formspråk.

Som namnet antyder så använder Gold & Wood material av högsta kvalitet till sina exklusiva, handtillverkade bågar. Allt trä som används i kollektionen kommer från strängt kontrollerade plantager för att säkerställa etisk produktion.

Läs mer

”Våra bågar ska vara oemotståndliga”. Detta är den schweiziske designern Sven Göttis egna ord. Hans stilfulla design kännetecknas av bågar med en fantastisk passform och exceptionell finish i allergivänlig plast eller titan.

Danska Lindberg är idag ett av världens mest köpta glasögonmärke. De är mest kända för sina fjäderlätta titanskalmar som borras direkt i glaset och där totalvikten på glasögonen endast blir 10 till 15 gram. De har också fjäderlätta plastbågar som endast väger 2,3 gram!

Läs mer

Företaget startade 1980 med att sälja sina solglasögon på en strand på Hawaii. Har därefter utvecklat det revolutionerade solglaset PolarizedPlus, och är idag en av de snabbast växande tillverkarna inom högteknologiska polariserande solglas.

Familjen Moscot öppnade sin första butik på 94 Rivington Street i New York år 1915. Nu 4 generationer senare, har deras retroinspirerade bågar gjorts kända av bland annat Woody Allen och Johnny Depp.

Provocerande, men inte arroganta. Kända för sina färgkombinationer och innovativa design. Bågarna är sedan starten 1997 designade och utvecklade i Danmark och därefter handgjorda i Japan, som gjort sig kända för sin höga standard och obestridliga kvalitet på titanbearbetning...

Oscar Magnusons design är ofta inspirerad av svunna tiders färgstarka karaktärer som exempelvis Arthur Miller eller Oscar Wildes skapelse Dorian Gray. Designen utgår ofta från ikoniska former med historien som inspiration. Resultatet blir ett stilsäkert intellektuellt uttryck.

Sedan 1937 har Ray-Ban tillverkat Aviator, den förmodligen mest kända solglasögonmodellen i hela världen. Vill du vara unik, är kanske ett par Ray-Ban inget för dig. Idag tillverkar Ray Ban ett flertal olika solglasögonmodeller och vanliga glasögonbågar.

Se kollektionen

Res Rei är en italiensk bågtillverkare med förkärlek för det unika, det estetiska och med särskilt fokus på mönster och färger. Här finns alternativen för den som vill och vågar skilja sig lite från mängden!

Läs mer

Ett briljant formspråk och en fantastisk känsla för stil, har gjort Tom Ford till en av världens mest hyllade modeskapare, vilket också märks på bågarna han designar. Genom åren har han erhållit ett 30-tal tunga designpriser. I början av 1990-talet var han chefsdesigner hos Gucci.

Se kollektionen
adidas
andy-wolf
bellinger_logo
calvin
MUNIC
mykita
oliver-gold
paul-and-joe