Alvik

Se&synas-meet-the-team-v2_06

Johan Danielsson Leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet VD

Jag heter Johan och har arbetat som optiker sedan 1993 och har varit i butiken på Alviks Torg sedan den öppnade. Nu efter renoveringen av butiken och installationen av ny utrustning för att kunna ge extra hjälp till våra kunder känns det lika spännande att komma till arbetet som när vi öppnade år 1998.

Se&synas-meet-the-team-v2_06

Lena Leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet Magister i Klinisk Optometri

Lena heter jag och började jobba i optikbranchen 1995, det gav mersmak så jag utbildade mig vidare till Leg. optiker och har varit på Se & Synas sedan 2002. Det är roligt att möta människor med olika behov och att få utvecklas kliniskt genom tillpassning av OrtoK-linser, samsynsproblematik och få göra ögonhälsoundersökningar. Min lediga tid ägnar jag åt familjen och tycker om att ta en springtur, gå på yogapass och att skriva.

Se&synas-meet-the-team-v2_06

Nathalie Leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet Examen i Diagnostisk Optometri

Se&synas-meet-the-team-v2_06

Aziza Leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet Magister i Klinisk Optometri

Se&synas-meet-the-team-v2_06

Marina Butik/Administration/Avtal

Marina heter jag och är en "kontorsråtta" som behövde ett miljöombyte. Trivs väldigt bra med detta gäng och lär mig nya saker hela tiden, vilket jag älskar. Butik-/verkstadsarbete varvas med administration vilket passar mig toppen. Tycker om att umgås med nära och kära, läsa, lyssna på musik och ser gärna på dokumentärer i den mån jag hinner, ger mest av min tid till min son och min familj.