Utbildning

Vi satsar lika mycket på kvalitén på våra synundersökningar som på våra produkter.

Se & Synas har alltid sett till att ligga i framkanten när det gäller utbildning. Med modern utrustning och kunniga optiker erbjuder vi alla våra kunder noggranna synundersökningar. Vi på Se & Synas bryr oss om dina ögons hälsa. Vi har välutbildade legitimerade optiker, ett flertal med Master i klinisk optometri, som undersöker dina ögon och har tid att lyssna på dina behov.

Vi är flera på Se & Synas som har tagit en Master i Klinisk Optometri vilket har gett oss en fördjupning inom områdena neurooftalmologi, okulär farmakologi och ögats sjukdomar.

Våra utbildningar

Legitimerad Optiker:
Treårig högskoleutbildning vid Karolinska institutet eller Linnéuniversitetet. Ger legitimation och kontaktlinsbehörighet

Legitimerad Optiker med Masterexamen i klinisk optometri:
Tvåårig Universitetsutbildning från Salus University, Pennsylvania, USA. Vidareutbildning inom neurooftalmologi, okulär farmakologi och ögats sjukdomar. Behörighet att hantera och administrera diagnostiska läkemedel.

Legitimerad Optiker med Magisterexamen i klinisk optometri:
Ettårig universitetsutbildning från Karolinska Institutet Stockholm.
Vidareutbildning inom neurooftalmologi, okulär farmakologi och ögats sjukdomar. Behörighet att hantera och administrea diagnostiska läkemdel.

Arbetsmedicin och synergonomi:
Legitimerad optiker som har arbetsmedicinsk utbildning inom synergonomi.