Om Se & Synas

Se & Synas är en grupp fristående optiker. Vi har lyckats kombinera det viktigaste, din synhälsa och det senaste inom glasögon och kontaktlinser. Vi utbildar hela tiden vår personal, jobbar med de bästa glasleverantörerna och handplockar våra bågar och solglasögon. Vår ambition är att både förenkla och förgylla vardagen för våra kunder. För oss innebär namnet Se & Synas att omsorgsfullt ta hand om våra kunder och de varor som ingår i vårt utbud. Personlig service är vårt ledord, omsorg och engagemang genomsyrar hela företaget.

Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalité på både produkter och tjänster. Se & Synas satsar årligen på fortbildning och specialisering inom synundersökningsmetodik och ögonhälsa. All slutproduktion av glasögon sker i egen verkstad av legitimerade optiker.

Vårt utbud utgörs av en omsorgsfullt utvald blandning av såväl välkända och klassiska som moderna varumärken, där hög kvalité är den avgörande faktorn.

Se och Synas grundades 1995 och ingår i Synologen, en organisation där Sveriges fria optiker samarbetar. Se & Synas finns i Eskilstuna, Stockholm Alvik, Stockholm Liljeholmen, Strängnäs och Uppsala.

Välkommen in till oss!