Dita

DITA grundades i hjärtat av Los Angeles 1995. Trots varumärkets ringa ålder har DITAs glasögon och solglasögon revolutionerat modet inom glasögon och tagit designen och kvaliteten till en helt ny nivå. DITAs kollektioner kännetecknas av oslagbart hantverk och kvalitet.

Utmanande och elegant, klassisk men vågad och uttrycksfull trots ett minimalistiskt formspråk – DITA tar influenser från individualiteten hos alla människor. Hyllat som det ultimata lyxmärket är DITA kändisarnas favorit och ses ofta bäras av de mest respekterade namnen inom modeindustrin.

Att tillverka en enda båge kan ta DITAs hantverkare upp till 8 månader av hårt arbete för att få fram den perfekta designen, känslan och utseendet. Varje steg i DITAs tillverkningsprocess är noga genomtänk och inga delar är missade eller påskyndade. Kombinationen av den senaste teknologin och precisa produktionstekniker säkerställer att din DITA båge är sinnebilden av en lyxprodukt.

MÄSTARE INOM HANTVERK

DITAs hängivenhet till hantverk är bara ett exempel på vår övertygelse att det finns inga genvägar när det kommer till kvalitet. Precis som historiens smeder av samurajsvärd har våra hantverkare lagt så mycket som 50 år på att bli mästare av sitt yrke. Dessa moderna mästare ger våra innovativa modeller liv genom att transformera acetat och metaller av högsta kvalitet till glasögon och solglasögon med oslagbar skönhet, kvalitet och stil.