Alla produkter som bär Cat loggan kommer från samma grund: styrka, design, perfektion och effektivitet. Cat glasögon är gjorda för att få vara med.

Läs mer

Massor av färg, komfort och design i kombination med ett stort miljötänk. Bågarna är tillverkade av en acetat som till 100% är producerad av organiska element såsom bomull och trämassa. Etnias designers är pionjärer inom studier av färg och dess psykologiska produkter.

Fysh eyewear är designat för starka, ambitiösa kvinnor som bryter regler och omfamnar individuell stil. En färgsprakande kollektion för den som vill stå ut. Fysh är varumärket som är lika unikt som du

Läs mer

Jaguars bågkollektion reflekterar den unika elegansen och komforten i Jaguars sportbilar. Former som tydligt reflekterar designen i bilarna återfinns i glasögonen kollektionen och ger dem samma Jaguar magi.

Läs mer

Svenska KunoQvist föddes från en passion för glasögon och en strävan att vara unik. Sedan första kollektionen 2005 har KunoQvist skapat unika kollektioner i klassisk skandinavisk design kombinerat med spännande detaljer och eftertänka färgkombinationer.

Danska Lindberg är idag ett av världens mest köpta glasögonmärke. De är mest kända för sina fjäderlätta titanskalmar som borras direkt i glaset och där totalvikten på glasögonen endast blir 10 till 15 gram. De har också fjäderlätta plastbågar som endast väger 2,3 gram!

Läs mer

Smyckesmärket Pilgrim har sedan 2009 också erbjudit en glasögonkollektion som tillverkas i samarbete med svenska Skaga. Sedan kollektionen lanserades har deras bågar uppskattats för samma mjuka bohemiska attityd som är synonymt med deras smycken och deras detaljrika glasögon är just det, ett smycke snarare än ett synhjälpmedel.

Med svenska designers som kan de nordiska färgerna, kombineras trend och tradition på ett unikt sätt.
Ett gediget, äkta och traditionsrikt svenskt hantverkskunnande ligger bakom Skagabågarna och varumärket, med en historia som går tillbaka till 1948.

Ett av Englands mest populära designermärken, Ted Baker erbjuder en bågkollektion som är excentriskt och originell men ändå stilfull och kul för modemedvetna män, kvinnor och barn.

TripleX är stolta över att erbjuda en svensk kvalitetsprodukt med ett unikt utbud. Bågarna designas i Stockholm med den nordiska bärarens behov och stilkänsla i fokus. Detaljrika och välgjorda känns kvaliteten direkt när du sätter på dig ett par TripleX bågar.

Vasuma grundades av tre vänner i Stockholm 2005 som en hyllning av alla som någonsin kallats för “glasögonorm”. Ett alternativt glasögonmärke som utmanar de stora märkena med en kollektion inspirerad av det bästa från 50 och 60 talet, med en modern twist. Alla bågarna är namngivna efter ormarter och, som de själva säger, Vasuma är glasögonormens upprättelse.

Designad och tydligt färgade av Londons modescen. I deras breda kollektion hittar du bågar för den klassiska gentlemannen, den rebelliska tonåringen och den stilfulla kvinnan.

c-zone
peak-performance
bjorn-borg
vanni_logo
new-balance
vespa
VINYLF+LOGO
femina-logo